Companie

Originile și evoluția Companiei

Vechea  tradiție a pielăritului din zona Crișanei , este temelia pe care s-aa clădit societatea noastră, MANUFACTURA MĂGURA.

Aceasta își trage rădăcinile din prestigioasa Cooperativă Sebișana, renumită înainte de revoluție în toată țara pentru cojoacele produse în peste 250 de ateliere meșteșugărești. Unul dintre acestea a fost si societatea noastră, care s-a desprins in anul 1992 din Cooperativă și care, plecând la drum cu doi angajați, s-a dezvoltat continuu, investind în tehnologie, echipamente și personal calificat.

Societatea noastră a continuat până în anul 2008 producerea hainelor din piele și blană, pe care le-a vândut cu succes în toată țara sub marca MANUFACTURA MĂGURA.

Dar pe fondul crizei economice din 2008, care a afectat în mare măsură și industria pielăriei și confecțiilor de piele, conducerea societății a simțit nevoia unei schimbări, spre o zonă mai stabilă și mai sigură.

Astfel că s-a investit într-o linie de prelucrare a pieilor de bovine pentru încălțăminte, curele și harnasament prelucrate mineral și vegetal.

Toate acestea au adus un suflu noi societății noastre, ridicând nivelul societății pe plan economic și transformând societatea noastră în cel mai important producător autohton de piele, începând cu anul 2016 și până în prezent.

Investiții și Dezvoltare

Între 2008 și 2019, dezvoltarea unei viziuni pe termen lung a facilitat o serie de investiții în hale și utilaje moderne care au dus la creșterea calității produselor.

Aceste schimbări au permis creșterea producției și iesirea cu produsele noastre pe piața externă, în țări ca: Italia, Belgia, Germania.

În prezent MANUFACTURA MĂGURA beneficiază de propriul laborator de analize fizico-chimice , necesar analizării produselor  standard , cât și de propria stație de epurare a apelor uzate rezultate în urma procesului de prelucrare al pieilor.

Dimensiunile companiei, dezvoltarea și investițiile de până acum și, în consecință, calitatea și diversitatea produselor fabricate, o recomandă drept un jucător strategic și un partener de încredere pentru companiile ce activează în domeniu și care folosesc ca materie primă piele finită de orice tip.