Manufactura Măgura și Mediul Înconjurător

Alegem să protejăm Mediul Înconjurător!

Trecutul reprezintă o lecție de neuitat pentru actuala grijă față de marfă. Înainte de revoluție și după aceasta,până în 1997 toate șanțurile din Sebiș erau pline cu apă neagră, de la procesarea pieilor de către atelierele meșteșugărești.

Societatea noastră în 1995 a ieșit din oraș, mutându-și atelierul în zona industrială a Sebișului, pe platforma vechiului CAP. Aici a reușit în timp să-și construiască propria stație de epurare,în care a investit an de an și pe care a reușit să o autorizeze la standardele cerute de legislația în vigoare.

Compania MANUFACTURA MĂGURA  se implică permanent în îmbunătățirea filtrelor care protejează mediul înconjurător de posibilele efecte negative ce pot fi provocate de procesele chimice de producție.

Conform măsurătorilor COV-urile ( compuși organici volatici ) , emise în urma procesului de producție, se află sub limita maximă admisă.

Activitatea se desfășoară pe o platformă complet funcțională  , infiltrările în sol find inexistente.

Gestionarea deșeurilor se face conform autorizației de mediu, pe baza contractelor încheiate cu diverse companii , care depozitează deșeurile rezultate în urma proceselor de producție.